Безкоштовна доставка на замовлення від 1000 грн! Детальніше
0
0
Ваш кошик порожній

Перегляньте наш каталог і виберіть ті товари, які вас зацікавлять.

Бренд-шеф YARO розкрив секрет приготування смачних млинців до Масляної!

18 мая 2021

Відчуваєте цей чарівний аромат? Його ні з чим не сплутаєш — настав тиждень Масляної. Цього року ми готуємо одразу 4 види млинців з різноманітними начинками, які вже доступні до замовлення у розділі Страви. А якщо ви хочете приготувати корисні млинці самостійно — вам сподобається сьогоднішній рецепт. Наш бренд-шеф Олексій поділився рецептом ваших улюблених безглютенових гречаних млинців з не менш улюбленими начинками — вишневою та маковою.

Для приготування 20 млинців вам знадобиться:

  • 300 г гречаного безглютенового борошна 

  • 25 г оливкової олії (або олії виноградних кісточок)

  • 550 г мінеральної води «Боржомі»

  • 300 г мигдального молоко (або будь-якого іншого рослинного)

  • 25 г кокосового цукру

  • 3 г рожевої гімалайської солі

Для соусу:

  •  200 гр кокосових вершків

  •  15 гр сиропу топінамбура

  •  натуральна ванільна есенція

Для макової начинки:

  • 300 г маку

  • 60 г кокосових вершків

  • 15 г кокосової олії

  • 40 кокосового цукру

  • рожева гімалайська сіль

  • кориця

  • родзинки

Для вишневої начинки: 

  •  400 г вишні 
  •  100 г сиропу топінамбура
  •  15 г крохмалю 
  •  5 г кокосового цукру

Приготування:

  1. У великій посудині змішуємо борошно, «Боржомі», мигдальне молоко та оливкову олію. До цієї суміші додаємо кокосовий цукор та сіль, ретельно перемішуємо тісто віночком та залишаємо настоятись у холодильнику півгодини.

  2. У цей час робимо простий, але вишуканий соус до наших млинців: змішуємо кокосові вершки, сироп топінамбура та ванільну есенцію, доводимо цю суміш до кипіння та варимо протягом 10 хвилин, помішуючи.

  3. Через півгодини дістаємо наше тісто з холодильника та починаємо смажити млинці. Один млинець — 50-60 гр нашого рівномірно розподіленого по сковорідці тіста.

  4. Коли наші ніжні та вишукані млинці готові, можемо приступати до начинок: для макової розтоплюємо на водяній бані кокосові вершки, кокосову олію, кокосовий цукор, дрібку солі та кориці. Цю суміш додаємо до 300 г заздалегідь замоченого маку та перебиваємо у блендері до однорідності. Додаємо родзинки

  5. Для вишневої: розморожуємо вишні, підігріваємо, додаємо сироп топінамбура. В окремій посудині змішуємо крохмаль та кокосовий цукор, додаємо до теплої вишні та заварюємо цю суміш.

  6. Начинки готові! Залишилося тільки завернути їх у млинці.

Перегляньте відео-рецепт від Олексія на нашій Instagram сторінці!

Бажаємо вам смачної Масляної!