Сніданок вихідного дня: бананові панкейкі з арахісовою пастою ТОМ
Яким ви уявляєте свій ідеальний ранок? Напевно це неспішний підйом, запашна кава і улюблений сніданок. Разом з брендом арахісової пасти ТОМ і фуд-блогером Анною Савченко ми приготували для вас ідею незвичайних американських панкейків з начинкою, які оцінять всі поцінувачі смачних і здорових сніданків.
ТОМ — це виробник натуральної арахісової та горіхової пасти. Вся продукція та виробництво сертифіковане за міжнародними стандартами ISO та HACCP. За 8 років компанія стала лідером ринку та випустила понад 30 смаків різних паст, а також розширила асортимент і запустила лінійку солоної карамелі та Freeze Dry фруктів.
Бананові панкейки з арахісовою начинкою
Час приготування панкейків — 15 хвилин.
Інгредієнти на 5 шт:
-
Борошно рисове — 125 г
-
Молоко кокосове — 165 мл
-
Олія кокосова — 0,5 ст.л
-
Банан — 50 г (половинка)
-
Підсолоджувач за смаком — мед, фініковий сироп і тд.
-
Розпушувач — 1 ч.л
-
Арахісова паста — 5 ч.л (з медом або класична)
-
Ваніль, сіль, топінг — за смаком.
Приготування:
1. Розімніть банан вилкою до однорідної консистенції. Змішайте кокосове молоко, 1/2 столової ложки кокосового масла і банан в мисці. Просійте борошно, додайте розпушувач і ваніль. Все перемішайте, щоб не було грудочок. Залиште масу на 5 хвилин.
2. Розігрійте сковороду, змастіть кокосовим маслом. Влийте 2 ст.л тіста на сковороду, посередині викладіть 1 столову ложку арахісової пасти та накрийте ще 1 ложкою тіста. Обсмажте панкейк з кожного боку приблизно по 1-2 хвилини.
3. Повторіть пункт 2, поки не закінчиться тісто. Розкладіть панкейки на тарілки та прикрасьте фруктами. Смачного!
Більше рецептів десертів, сніданків і основних страв з арахісової пастою ви знайдете на блозі MasloTOM, заходьте за натхненням!